Actieve Sets

Hieronder een overzicht van de actieve speakersets in ons aanbod. Deze sets bestaan uit 1 of 2 topkasten, meestal, aangevuld met 1 of 2 subwoofers. De versterkers en processoren zijn al ingebouwd en dus beschikt u hiermee over een compleet systeem, waar u in no-time mee aan de slag kunt.

Alle aansluitingen zijn ingebouwd, zodat u, bijvoorbeeld, een mengtafel kunt aansluiten. Vaak kunt u, indien gewenst, één of meerdere microfoons en/of instrumenten rechtstreeks aansluiten, zodat een mixer niet eens nodig is. Een aantal modellen beschikt, tevens, over een ingebouwde MP3 player of de mogelijkheid om, via Bluetooth, uw tablet of telefoon, aan te sluiten en zodoende uw muziek draadloos te streamen.

Voor elke toepassing kunnen wij u van dienst zijn. Is een "ready-to-go" complete actieve set niet gewenst, dan kunnen we ook, in overleg, een keuze maken voor een actieve set full range speakers eventueel aangevuld met actieve subwoofers. In het geval u kiest voor volledige flexibiliteit kan, vanzelfsprekend, ook gekozen worden voor passieve speakers aangevuld met losse versterkers en randapparatuur.

Verschillende sets zijn aanwezig en staan opgesteld in onze demoruimte. Indien gewenst kunnen we, op afspraak, een demonstratie plannen. Dan zorgen wij dat we het systeem van uw keuze klaar hebben staan. Neem contact met ons op voor extra informatie of een deskundig advies.