Mengpanelen

Mengpanelen zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoering en formaten, en hoewel de meeste dezelfde basisprincipes delen, zijn er veel varianten en opties om uit te kiezen.

DJ Mixers: Of je nu "old school" platen wilt draaien of, wanneer je, met MP3's en WAV-files, in het digitale tijdperk bent gestapt, elke DJ heeft een mixer nodig in zijn of haar set-up om randapparatuur aan te sluiten. In deze overvolle markt, heeft Smitsound een selectie gemaakt van mixers, geschikt voor zowel de beginnende als voor de professionele DJ. Al onze mixers beschikken over minimaal 2 input kanalen, om uw apparatuur aan te sluiten. Meerdere outputs, master en booth, zijn vanzelfsprekend ook voorzien. Uitgerust met een cross-fader en equalizer, geven deze mixers de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan. Te meer aangezien sommige modellen ook beschikken over een ingebouwde MP3-speler, een USB-ingang of een Bluetooth connectie, zodat u uw favoriete muziek kunt afspelen of streamen.

Installatie en Zone mixers zijn met name bedoeld voor gebruik in een vaste installatie. Ideaal wanneer u verschillende geluidsbronnen via afzonderlijke versterkers wilt uitsturen of als u verschillende ruimtes wilt kunnen voorzien van hun eigen geluid. Naast afzonderlijke mixers hebben wij ook mengversterkers in ons assortiment, waarbij een mixer en versterker in één apparaat zijn samen gebracht.

Live mixers vormen het hart van uw live sound systeem of van uw (thuis-)studio. De nieuwere varianten zijn zodanig uitgerust dat ze in beide omgevingen te gebruiken zijn, dankzij de integratie van, bijvoorbeeld, USB of Firewire connectoren. Het maken van live opnamen, direct vanuit de mengtafel, is dan ook mogelijk. Afhankelijk van de gewenste toepassing, kunt u kiezen voor een kleinere mixer met een beperkt aantal kanalen of, wanneer u bijvoorbeeld een grote band moet uitversterken, een mixer met 32 of meer kanalen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies van onze medewerkers.