Installatie Versterkers

Installatie Versterkers zijn bedoeld voor het aansturen van een permanente installatie. Vaak worden deze geinstalleerd als een, zogenaamde, 100V installatie. Typische 100V systeemversterkers zijn meestal meer dan alleen een versterker met een aantal inputs en outputs, maar ze kunnen op een slimme manier verschillende audioapparaten, communicatieapparaten en luidsprekergroepen (zones) met elkaar verbinden. Het apart kunnen bedienen van meerdere ruimtes, is vaak een belangrijke eigenschap in deze installaties. Niet alleen wat betreft het volume in elke ruimte maar ook het signaal wat u naar deze ruimtes stuurt. In de ene zaal kunt u bijvoorbeeld muziek draaien op de achtergrond terwijl in een andere ruimte het signaal van een microfoon wordt versterkt.

Installatie Mengversterkers, bestaan uit een mixer en versterker in 1 apparaat en zijn bedoeld voor het aansturen van een permanente installatie. Als u het volume van verschillende ruimtes apart wilt kunnen regelen en verschillende apparaten wilt integreren, zoals cd-spelers en tuners (radio's), kunt u, het beste, kiezen voor een mengversterker, die in staat is om meerdere zones separaat aan te sturen en te voorzien van het gewenste geluid op de gewenste sterkte.

Voor installatie- en meng-versterkers, zijn er verschillende slimme opties leverbaar waarmee bijvoorbeeld het geluid in elke ruimte zelf geregeld kan worden, zonder daarvoor altijd naar de centraal opgestelde versterker te moeten lopen. Gemak dient de mens.

Smitsound is dé specialist als het aankomt op het samenstellen en aanleggen van permanente installaties en 100V. Neem eens contact met ons op, om uw licht op te steken!