Installatie & Zone Mixers

Met name bedoeld voor gebruik in een vaste installatie en vaak uitgevoerd als 100V installatie. Ideaal wanneer u verschillende geluidsbronnen via afzonderlijke versterkers wilt uitsturen of als u verschillende ruimtes wilt kunnen voorzien van hun eigen geluid. Het apart kunnen bedienen van meerdere ruimtes, is vaak een belangrijke eis voor deze installaties. Niet alleen wat betreft het volume in elke ruimte maar ook het signaal wat u naar deze ruimtes stuurt. In de ene zaal kunt u bijvoorbeeld muziek draaien op de achtergrond terwijl in een andere ruimte het signaal van een microfoon wordt versterkt.

Er zijn verschillende slimme opties leverbaar waarmee bijvoorbeeld het geluid in elke ruimte zelf geregeld kan worden, zonder daarvoor altijd naar de centraal opgestelde apparatuur te moeten lopen. Gemak dient de mens. Kijk hier voor de beschikbare accessoires. Naast afzonderlijke mixers hebben wij ook mengversterkers in ons assortiment, waarbij een mixer en versterker in één apparaat zijn samen gebracht.

Smitsound is dé specialist op het gebied van permanente installaties. Ook als het gaat om 100V installaties. Neem voor een gedegen onderbouwd advies contact met ons op. Indien gewenst nemen wij uw situatie ter plekke onder de loep, ten einde, samen met u, tot de beste oplossing te komen.