Rook- en Effectapparatuur

Als u licht op muren of vloeren projecteert, blijft het effect tweedimensionaal. Door het gebruik van rookmachines, kunt u uw show een ruimtelijk en, ogenschijnlijk, driedimensionaal effect geven. Klaar voor de volgende stap om je lichtset nog beter tot zijn recht te laten komen en de feestvreugde te verhogen?

Als je een mooie nevel of een dikke laag laaghangende mist op het podium wilt hebben, hebben we een grote selectie rookmachines in ons assortiment. Voor DJ's en theater. Van basis tot pro. Betaalbaar en effectief, en in staat om elke minuut kubieke meters aan rook te maken. Zelfs onze meest eenvoudige modellen worden geleverd met fantastische functies zoals (draadloze) afstandsbediening. Als je nog een stap verder wilt, bekijk dan onze professioneel uitgeruste rookmachines met indrukwekkende geavanceerde functies die een integraal onderdeel kunnen worden van je lichtshow als je ze aanstuurt met een controller.

Get de party started!! Met onze sneeuw-, schuim- en bellenblaas-machines kan succes niet uitblijven. Iedereen gaat uit zijn dak. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog aan de slag met pyrotechniek of confetti. Wil je een feestje? Dan krijg je een feestje! Wij van Smitsound staan klaar om te helpen.

Neem contact op en we maken er een dolle boel van!