Actieve Speakers

Hieronder een overzicht van de losse actieve speakers in ons aanbod. De versterker en processoren zijn al ingebouwd en dus beschikt u hiermee over een compleet systeem, waar u in no-time mee aan de slag kunt.

Alle aansluitingen zijn ingebouwd, zodat u, bijvoorbeeld, een mengtafel kunt aansluiten. Vaak kunt u, indien gewenst, één of meerdere microfoons en/of instrumenten rechtstreeks aansluiten, zodat een mixer niet eens nodig is. Een aantal modellen beschikt, tevens, over een ingebouwde MP3 player of de mogelijkheid om, via Bluetooth, uw tablet of telefoon, aan te sluiten en zodoende uw muziek draadloos te streamen.

Voor elke toepassing kunnen wij u van dienst zijn. Vaak is een set topkasten, aangevuld met statieven, al voldoende in veel situaties. Wilt u meer punch in het laag dan kan er gekozen worden om 1 of 2 actieve subwoofers toe te voegen. Neem dan ook eens een kijkje bij onze, "ready-to-go", actieve speakersets. In het geval u kiest voor volledige flexibiliteit kan, vanzelfsprekend, ook gekozen worden voor passieve speakers aangevuld met losse versterkers en randapparatuur.

Een flink aantal speakers is aanwezig en staat opgesteld in onze demoruimte. Indien gewenst kunnen we, op afspraak, een demonstratie plannen. Dan zorgen wij dat we het systeem van uw keuze klaar hebben staan. Neem contact met ons op voor extra informatie of een deskundig advies.