LD Systems MAILA

MODULAR ALL-ROUND INTELLIGENT LINE-ARRAY
MAILA (Modular All-Round Intelligent Line-Array) is niet slechts "één" product, maar een schaalbaar geluidsversterkingssysteem dat nieuwe normen stelt in zijn diversiteit en flexibiliteit. Van een huwelijksreceptie tot een conferentie tot een festival - MAILA combineert de beste concepten van geluidsversterkingstechnologie in één systeem. Ook met het EasySplay®-mechanisme en vele andere slimme functies tilt MAILA de gebruiksvriendelijkheid in de line array-sector naar een geheel nieuw niveau. Het resultaat is een groots, schaalbaar geluid voor bijna elke toepassing.

VOLLEDIGE FLEXIBILITEIT
Met MAILA geniet u van een nieuw geluidsversterkingsconcept met volledige configuratieflexibiliteit. De kolom en de satellietversterker maken stapelen, positioneren op een standaard en gevlogen opstellingen mogelijk met maximaal 8 satellieten die altijd precies overeenkomen met uw toepassing. MAILA is een baanbrekend systeem voor professionele live-geluidstoepassingen, clubs en grote zalen. Met zijn slanke, kabelloze ontwerp is het ook perfect voor theaters. U hoeft zich niet te binden aan slechts één systeem. MAILA heeft vele gezichten.

Naast het unieke ontwerp en de verfijnde akoestische signatuur, beschikt MAILA over tal van slimme details die door onze ingenieurs zijn ontwikkeld om het werk van technici gemakkelijker en veiliger te maken.

EASYSPLAY ® MECHANISME
Op de achterkant van de behuizing van elke MAILA SAT bevindt zich een draaibare handgreep die een baanbrekende innovatie verbergt: via het gepatenteerde EasySplay®-mechanisme kunnen gebruikers de helling van elke afzonderlijke satelliet in een oogwenk continu aanpassen van 0° tot 8°. De hoek kan met slechts één hand worden aangepast, zelfs onder belasting. Zo biedt elk MAILA-systeem een uniek flexibel concept om de geluidsdekking op elk moment aan te passen aan elke geluidsversterkingssituatie.

MAILA EASYMOUNT+®
Werk sneller en veiliger met EasyMount+®, MAILA's speciale truss rigging hardware. Het innovatieve, gereedschapsloze ontwerp zorgt voor maximale veiligheid bij het gebruik en voor een probleemloze en nauwkeurige uitlijning van de line array.

SMARTLINK+® CONNECTION
Voor een bijzonder eenvoudige installatie zijn de passieve MAILA SAT-array-satellieten uitgerust met het LD Systems SmartLink+®-systeem, dat zorgt voor een kabelloze verbinding tussen de MAILA SAT-modules en tussen MAILA SAT en MAILA SPA-versterkermodule of MAILA COL-kolommodule.

Zowel het audiosignaal als de voeding van de passieve MAILA-elementen vindt plaats via de robuuste aluminium rails. Bovendien kunnen met SmartLink+® de geïnstalleerde satellieten worden gedetecteerd voor automatische of handmatige DSP-verwerking.

MAILA APP VOOR SNELLE SET-UP
Via de gratis MAILA-app (iPadOS) kan elk MAILA-systeem draadloos worden aangepast en voorzien van software-updates. Eenmaal verbonden herkent de app automatisch de bestaande MAILA-componenten en kan het systeem optimaal worden ingesteld in de aanloop naar een evenement.

Bij de ontwikkeling van de MAILA-app is veel aandacht besteed aan de intuïtieve gebruikerservaring. Elke functie van de app maakt de bediening van het MAILA-systeem merkbaar eenvoudiger.

PLAN HET SYSTEEM OP ELKE PLEK
Met de MAILA-app kun je in de aanloop naar een evenement eenvoudig je MAILA-systeem samenstellen en instellen. Sleep de vereiste modules naar het raster van het virtuele podiumgebied, pas de EQ, het niveau en meer aan de locatie aan en sla uw configuratie op voor later - klaar!

ALLE FUNCTIES IN REAL-TIME
De MAILA-app spiegelt alle luidspreker-DSP-functies in realtime, zodat u MAILA overal kunt configureren - zelfs wanneer het systeem wordt gevlogen en moeilijk te bereiken is. Om uw installatie te beschermen tegen onbevoegde toegang, kunt u het MAILA-systeem ook vergrendelen via de app.

PERFECT GELUID
Hoeveel satellieten heeft uw MAILA-systeem? Op welke hoogte bevinden ze zich? Hoe ver in de zaal staat het publiek? De MAILA-ruimtesimulatie berekent de vereiste hoeken van de SAT-modules en past automatisch de EQ's van de afzonderlijke systemen aan om uw publiek optimaal met geluid te bedienen. Eenvoudiger kan het niet.

ALLE FREQUENTIES ONDER CONTROLE
Met de 10-bands EQ van de MAILA-app kunt u het algehele geluid van elk MAILA-systeem aanpassen aan uw behoeften. Elke individuele band biedt volledige parametrie met frequentie, Q-factor en versterking. Via presets die kunnen worden opgeslagen, heb je altijd direct toegang tot de belangrijkste instellingen.

DELAY LINES
Werk je met delay lines in grotere ruimtes, dan hoef je alleen de afstand tot de hoofd-PA en de kamertemperatuur in te voeren in de MAILA app. De MAILA APP berekent de vertragingstijd en voert automatisch alle noodzakelijke DSP-instellingen uit.

LogoLink®
De speciaal ontwikkelde LogoLink®-technologie zorgt voor de draadloze verbinding tussen het MAILA-systeem en de MAILA-app. Het hoogtepunt: de draadloze antennes zijn onzichtbaar geïntegreerd in het LD-logo van de MAILA-modules.