Portable Speakers

Uitermate geschikt voor gebruik als versterking voor bijvoorbeeld een pop-up optreden of toespraak in de buitenlucht. Ook hebben we onze draagbare speakers, regelmatig, tot ieders plezier, kunnen plaatsen in scholen of bij sportaccomodaties. De meeste van onze portable speakersystemen zijn uitgerust met een accu waardoor er, mits voldoende opgeladen, geen stroomvoorziening nodig is. Een volle accu is voldoende voor meerdere uren gebruik.

Daarnaast zijn een aantal varianten uitgerust met een Bluetooth-ontvanger, om draadloos uw muziek te streamen, ingebouwde MP3 players en komen onze modellen voorzien van alle benodigde aansluitingen en, zelfs, een ingebouwde draadloze ontvanger met bijgeleverde microfoon of headset. Om uw mobiele set-up volledig naar uw wensen te laten zijn, zijn er, daarnaast, diverse opties leverbaar. Vergis u niet: er zijn nauwelijks concessies gedaan aan de geluidskwaliteit.

Voor simpele spraakversterking kunt u ook kiezen voor een megafoon of, als het er net even wat gedistingeerder uit moet zien, een complete lessenaar met ingebouwde speaker.

Licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Neem eens contact op en laat u inlichten.