LED Moving Heads

Bent u op zoek naar lichtapparatuur met de ultieme bewegingsvrijheid, dan bent u bij ons aan het goede adres. Moving heads kunnen in, nagenoeg, alle richtingen bewegen, hetgeen, in de specificaties, wordt aangegeven met pan en tilt. Het aansturen gaat vaak met behulp van een controller, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van voor-geprogammeerde patronen of bewegingen op de muziek, dankzij de ingebouwde microfoon. Al onze moving heads geven de mogelijkheid om, dankzij de toegepaste LED-technologie, ontelbare kleuren te maken.

Moving heads zijn er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw toepassing, kunt u kiezen voor:

  • Wash: voor het uitlichten van grote vlakken. Vaak beschikken deze armaturen over een zoom-functie waarmee de lichtbundel groter of kleiner gemaakt kan worden.
  • Spot: worden vooral ingezet voor het projecteren van figuren (door middel van gobo's, prisma's en animatiewielen).
  • Beam: vergelijkbaar met een spot, maar heeft een extra smalle lichtbundel.
  • Hybrid: combinatie van wash, beam en/of spot.

Het is aan te raden om gedegen onderzoek te doen. Veel merken gebruiken verschillende termen en veel lampen hebben verschillende functies. Gelukkig is er in ons assortiment altijd wel iets te vinden wat binnen uw budget past. Neem contact op voor een goed advies of kom eens lang in de demoruimte. Maak wel eerst een afspraak!