Pyro, Sparkle, CO2

U heeft het vast al een gezien op televisie of tijdens uw bezoek aan een evenement: fonteinen van vuur of dikke wolken rook die met kracht de lucht in worden gespoten. Dit kunt u nu ook met onze special effect apparaten. Bekijk de filmpjes eens, die we onderaan de productpagina's hebben gezet, om te zien hoe geweldig dit er uit ziet.

Dankzij een speciaal poeder, ook verkrijgbaar in onze webshop, kunt u met onze cold sparkle machines een fontein van vuurwerk toveren. Aan te sturen via DMX of afstandsbediening. De hoogte van de fontein is instelbaar en voor de goede orde: u heeft géén licentie nodig om dit prachtige effect te bedienen of te gebruiken.

CO2 effect is een verzamelnaam voor de verschillende machines waarmee u dikke rookpluimen, tot wel 8 meter, de lucht in kunt blazen. Verkrijgbaar als machines die op de grond geplaatst of in een truss gehangen kan worden, maar ook als "pistool" om handmatig te bedienen. Een sterk effect om uw publiek naar hogere sferen te brengen.

Wil je helemaal los, dan moet je eens kijken naar een vlammenwerper. Spuit echte vlammen, gecontroleerd, de lucht in voor een heel erg spectaculair effect. Wel met beleid gebruiken natuurlijk.

Wilt u advies over hoe deze effecten veilig te gebruiken? Neem dan contact op met onze specialisten.