AUDAC ARU204 Digitale Relais unit

per stuk

AUDAC ARU204 Digitale Relais unit
AUDAC ARU204 Digitale Relais unit
AUDAC ARU204 Digitale Relais unit
AUDAC ARU204 Digitale Relais unit
Prijs op aanvraag
ArtikelcodeAU05140
5414795042858
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De ARU204 is speciaal ontworpen met flexibiliteit en functionaliteit in het achterhoofd. Er zijn verschillende manieren om de 4 relais te schakelen, waaronder de geïntegreerde webinterface, optionele paging consoles en analoge contact triggering, waardoor de ARU204 AUDAC's slimste en meest innovatieve relaismodules zijn.
Met dit ingenieuze toestel is het mogelijk om te schakelen tussen audiobronnen, om signalen te routeren en zelfs om aangepaste automatiseringsinstellingen te maken. De bipolaire relais laten het schakelen toe van zowel gebalanceerde mono signalen als ongebalanceerde stereo signalen. Er zijn ook normaal open en normaal gesloten contacten. Een grote variatie aan signalen kan worden geschakeld, van audiosignalen op lijnniveau tot versterkte luidsprekersignalen (lage impedantie of 100 V) en spanningsdistributie (laagspanning tot 240 V AC netspanning).
Neem contact met ons op voor de levertijd
AUDAC ARU204 Digitale Relais unit

Mogelijkheid om relais te triggeren via ingangen met "droge" contacten, die kunnen worden gebruikt om relais te triggeren via externe apparaten. Droge contacten hebben voorrang op de digitale functies/triggers. Typische toepassingen zijn activeringen door externe knoppen, schakelaars of alarmcontacten.

Dankzij het modulaire karakter is de ARU204 perfect geschikt voor zowel kleine thuis- of retailtoepassingen als grote installaties. Integratie van meerdere ARU20x units in één systeem is mogelijk dankzij de RS485 die het mogelijk maakt om meerdere units in serie te schakelen. De ARU208 heeft een RS485 in- en uitgangsconnector, voor nog handigere aansluitingen. De TCP/IP-besturingsmogelijkheden maken integratie van de ARU20x in elk Ethernet-netwerk mogelijk. De geïntegreerde webbrowser met een HTML5-interface zorgt voor de meest flexibele en complete bediening, terwijl de vrij beschikbare opdrachtset integratie met elk TCP/IP-gebaseerd besturings- of automatiseringssysteem mogelijk maakt.

De voorkant van de zwarte ABS-behuizing geeft een beknopt overzicht van de aansluitmogelijkheden, terwijl de achterkant is uitgerust met een veerbevestigingsmechanisme voor eenvoudige montage op algemeen verkrijgbare standaard DIN-rails. Op deze manier is het mogelijk om het apparaat eenvoudig te integreren in elke schakelkast waar het gevoed kan worden met de optionele PSD24x voeding.

Specificaties:
 • Uitvoering: Relais
 • Type: 4-Voudige schakeling
 • Ingangen: 8x 3-pins schroefterminal voor ingang A & B
 • Uitgangen: 8x 2-pins schroefterminal
 • Montage: Modulaire behuizing
 • LED indicatie: Bij activeren van relais
 • Control Output: RS485 (digitaal) & handmatig relais contact activeren
 • Control Output: RS485 (digitaal) & handmatig relais contact activeren
 • Kenmerk A: Geïntegreerde web interface
 • Contacten: Normaal open & normaal gesloten
 • Relais type: 2-Polig

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review