INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzesignalering

per stuk Videoplayer, Audioplayer

INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzesignalering
INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzesignalering
INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzesignalering
INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzesignalering
599.00 *Prijzen zijn inclusief btw incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeINTBEL LE MKII
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Deze handige compacte programmeerbare media speler is voor diverse toepassingen inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een vriendelijk klinkende schoolbel of als een pauze signalering in u bedrijf. Met dit apparaat kunt u eenvoudig inspelen op seizoenen, periodes en thema’s , zoals zomer, winter, vakantie, kerst, st. Nicolaas, musical, vakantie, enz. Het is met dit apparaat ook mogelijk om vooraf ingesproken berichten of bijvoorbeeld (reclame)boodschappen automatisch af te spelen op door u vooraf ingestelde tijden.

Aan te sluiten op een geluidsinstallatie/omroepinstallatie, maar tevens voorzien van een ingebouwde versterker waardoor u bij een kleinere installatie enkel nog een luidspreker nodig heeft. Op die manier is het mogelijk om heel eenvoudig en met een beperkt budget een gebruiksvriendelijke en vriendelijk klinkende pauzesignalering aan te leggen.
Lage voorraad. Direct leverbaar.
INTBEL LE MKII Programmeerbare Schoolbel - Pauzezignalering

Programmering van de beltijden en de audiofragmenten moeten worden geprogrammeerd op een USB stick via zeer gebruiksvriendelijke gratis software. Smitsound levert u kosteloos een eerste programmering aan. De beltijden en belgeluiden zijn daarna kinderlijk eenvoudig aan te passen via zeer gebruiksvriendelijk gratis software.
U kunt dit apparaat via een (line) uitgang aansluiten op een (bestaande) geluidsinstallatie/omroepinstallatie. Tevens is het apparaat voorzien van een ingebouwde klasse D versterker (2x 15 watt/4ohm) waardoor u bij een kleinere installatie enkel nog luidsprekers nodig heeft. Op die manier is het mogelijk om heel eenvoudig en met een beperkt budget een gebruiksvriendelijke vriendelijk klinkende pauzesignalering aan te leggen. Voor een persoonlijk advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Het apparaat wordt geleverd met een uitgebreide afstandsbediening. Zo kunt u onder andere direct meerdere geluiden afspelen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het activeren van een handbel of van vooraf ingesproken berichten of geluiden.
De INTBEL LE MKII is optioneel uit te breiden met een drukknop waarmee u een audio fragment kan starten. Denk hierbij ook weer aan een handbel. Maar dit kan ook handig zijn voor het afspelen van bijvoorbeeld een ontruimingssignaal, of een signaal voor de BHV. (Zie de link onder dit product voor meer informatie.)
De INTBEL LE MKII “moet” verbonden zijn met uw netwerk om zijn interne tijd te kunnen synchroniseren. Op die manier zal de interne klok altijd gelijk lopen en worden zomer en wintertijden automatisch aangepast. Via een web interface kan eventueel verbinding worden gemaakt met het apparaat om indien gewenst de interne instellingen aan te passen naar uw wensen.
De INTBEL LE MKII kan ook video’s en foto’s afspelen via de HDMI uitgang. Afspelen van beelden kan eventueel meegenomen worden in de programmering of geactiveerd worden via de afstandsbediening of via een externe drukknop.
Specs:
 • Volumeknop aan voorzijde
 • Status LED aan voorzijde
 • Audio formaten: WAV, mp3, ogg, m4a, mka.
 • Videoformaten: mp4, mkv, mov
 • Foto’s: jpg, jpeg, png, bmp
 • Line uitgangen via RCA/tulp L+R
 • Ingebouwde Class D versterker 2x 15 watt/4ohm (via schroef aansluitingen)
 • Hoofdtelefoon uitgang via 3.5mm jack
 • 1x Schakelcontact via schroef aansluitingen
 • Beelduitgang via HDMI
 • IR ontvanger voor afstandsbediening aan voorzijde
 • RJ45 netwerkaansluiting.
 • Geleverd met voeding 240V/12V DC 3.45A
 • Maten BxHxD = 140x43x136mm
 • Gewicht 365gr.


© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review