APART Audio CHAMP-4 versterker zonder fan 4x125 W/4 ohm 1HE

per stuk APART AUDIO / BIAMP

APART Audio CHAMP-4 versterker zonder fan 4x125 W/4 ohm 1HE
APART Audio CHAMP-4 versterker zonder fan 4x125 W/4 ohm 1HE
APART Audio CHAMP-4 versterker zonder fan 4x125 W/4 ohm 1HE
898.00 *Prijzen zijn inclusief btw incl. 21% btw
ArtikelcodeCHAMP-4
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Als onderdeel van APart's revolutionaire serie convectie gekoelde eindversterkers, is Champ-4 een versterker zonder koelventilatoren. De vier discrete AB-klasse versterkers leveren hoogwaardig muzikaal geluid, hoge dynamiek en hoge betrouwbaarheid - alles in een 19-inch behuizing.
Neem contact met ons op voor de levertijd
APART Audio CHAMP-4 versterker zonder fan 4x125 W/4 ohm 1HE

De inmiddels vertrouwde merknaam APART AUDIO zal binnenkort overgaan naar de naam BIAMP.

Eindversterkers moeten werken onder veeleisende omstandigheden. Plaatsen waar de lucht vol stof, nicotine of vet zit. Omdat stroom warmte genereert, hebben eindversterkers meestal ventilatoren om hun elektronische circuits koel te houden. Helaas zijn deze koelventilatoren een groot probleem bij het gebruik van krachtige versterkers. Ze hebben de neiging om luidruchtig te zijn, en als, of liever gezegd, de ventilator kapot gaat vanwege stofophoping, raakt de versterker oververhit en valt uiteindelijk uit. Een ventilatorloze versterker lijkt logisch, maar tot nu toe leek het idee nooit te werken voor hoogwaardige versterkers met een hoog uitgangsvermogen.

Speciaal voor de CHAMP-serie introduceert APart unieke, op maat gemaakte koellichamen voor zijmontage. In combinatie met een zelfdragend frame met lage resonantie, maken ze het mogelijk om een discrete eindversterker te creëren zonder een luidruchtige en stofopvangende ventilator in de behuizing. Dit betekent: minder onderhoud, geen jaarlijkse vervanging van de ventilator of stoffilter, geen versterkerreiniging meer en geen ongewenst geluid meer van koelventilatoren. Hierdoor kan Champ-4 alleen vertrouwen op convectiekoeling!

Champ-4 heeft een torsievrij front van massief geborsteld aluminium. De verwijderbare beugels hebben een speciaal bevestigingssysteem dat gemakkelijk kan worden verwijderd, maar toch een buitengewoon sterke fixatie garandeert. Dit maakt het mogelijk om de unit zowel gemonteerd als vrijstaand te gebruiken. Aan de achterkant van het apparaat vindt de gebruiker stevige bindstiften en 4 sets banaanpluggen.

Het stroombeheercircuit van APC is speciaal ontworpen voor versterkers uit de Champ-serie. Het is een van de meest intelligente beveiligingscircuits ooit ontworpen, simpelweg omdat het zijn werk doet zonder het typische dynamische karakter van muziek te verstoren. Met APC kan de gebruiker het vermogenspotentieel van de versterker vooraf instellen, met behoud van hoge vermogensreserves en dus een hoog, schoon vermogen. Het analyseert constant inkomende muzieksignalen en houdt de dynamiek levend. Een extra ultrasnelle piekbegrenzer voorkomt clippen van de versterker. Met APC heeft uw systeem altijd de controle, inclusief uw luidsprekers.

Het is mogelijk om twee kanalen van de Champ-4 te overbruggen. Door dit te doen verenigt u de kracht van twee kleinere versterkerkanalen tot een krachtiger versterkerkanaal. Het resulterende vermogen is meestal meer dan het dubbele van het vermogen van beide versterkers die afzonderlijk worden gebruikt met dezelfde belasting. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor instructies om verder te gaan.

Champ-4 is een vierkanaals versterker. Wil je een subwoofer gebruiken, dan is het mogelijk om twee van de kanalen te overbruggen voor gebruik als subwooferkanaal. De twee overige kanalen kunnen worden gebruikt voor de topluidsprekers. Het is de ideale oplossing om een ??klein muzieksysteem te creëren voor kleine dansvloeren of feestjes. Omdat het is uitgerust met een X-over, heb je uiteindelijk een superieur, maar toch gemakkelijk te gebruiken geluidssysteem.

Het opvallende design en de technische innovaties van de Champ-serie zetten nieuwe industrienormen ... of het nu voor AV, studio, optredens, thuis- of cateringtoepassingen is: ervaar de pure muzikale kracht van CHAMP-4!

Specificaties:
 • Dynamic output power 4 Ohms: 4 x 125W
 • RMS output power 4 Ohms: 4 x 80W
 • Dynamic output power 8 Ohms: 4 x 75W
 • RMS output power 8 Ohms: 4 x60W
 • Dynamic output power bridged 8 Ohms: 2 x 230W
 • RMS output power bridged 8 Ohms: 2 x 130W
 • Minimum impedance load per channel: 4 Ohms
 • Minimum impedance load bridged per channel: 8 Ohms
 • Power consumption: 400 watts
 • 19 inch rack mounting; 1U (44 mm)
 • Depth build in: 337 mm
 • Depth incl. front: 359 mm
 • Power supply: 230 VAC
 • Output channels: 4
 • Line input unbalanced: 4
 • Frequency response: 20 Hz - 40 kHz
 • Cooling: convection
 • Applicable low impedance: yes
 • Weight: 7.5 kg

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review